Visie en Missie

Johannes 17: 20 
En Ik bid niet alleen voor dezen, maar ook voor hen, die door hun woord in Mij geloven, opdat zij allen één zijn, gelijk Gij, Vader, in Mij en Ik in U, dat ook zij in Ons zijn; opdat de wereld gelove, dat Gij Mij gezonden hebt.                                                                                                                                                                 

Visie
Jezus roept ons op in Johannes 17 om als christenen één te zijn. Wereldwijde voorbede in eenheid zal het christendom in vuur en vlam zetten, om God de Vader, te dienen. Missie

De missie is om een gebedslawine van wereldwijde voorbede in eenheid te ontketenen. Door dagelijks drie gebeden te bidden én op 26 september 2015, een wereldwijde voorbede dag in Den Haag te houden, waar in 70 verschillende talen in eenheid gebeden zal worden, met en voor vervolgde en verdrukte christenen wereldwijd.Bidt U mee??
Dagelijks drie gebeden te bidden met en voor vervolgde en verdrukte christenen waar ook ter wereld (Gebeden: Matt. 6:9-13 / 1 Tim. 2:1-2 / Lucas 23:34).Media en gebeden
Op 26 september 2015 was de dag van Wereldwijde Voorbede op het Malieveld in Den Haag. Van deze dag is een filmverslag gemaakt en foto's genomen.
Een dag waarop christenen in eenheid hebben gebeden. De gebeden zijn te zien, horen en lezen in zeventig verschillende talen. 


Deze kunt u bekijken en meebidden op die momenten waarop u ook bidt voor verdrukte en vervolgde christenen. Uitspreken van het Woord van God als gebed voor broeders en zusters in nood. 


Geef het door !!
Deze voorbede gaat voortdurend door over de hele wereld. Telkens weer wanneer christenen bidden. De bestanden met gebeden geschreven en uitgesproken als de film mag vrij gebruikt worden. 

Zoek elkaar op als familie, vrienden en als gemeente van Jezus Christus om in eenheid te blijven bidden voor de nood die er is over de hele wereld, waar Gods hand niet te kort is om te verlossen. God wil gebeden worden en dat Zijn kinderen in Zijn naam bij elkaar komen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten